Hét adres voor de beste E-bikes . Verhuur/verkoop op afspraak. Maak een afspraak via whatsapp

Hét adres voor de beste E-bikes . Verhuur/verkoop op afspraak. Maak een afspraak via whatsapp

Over ons

Costa Blanca Cycling is een initiatief van een gepassioneerde wielrenner Eef Brand. In de jaren ’70 en ’80 bleek al snel dat Eef Brand een zeer verdienstelijke wielercoureur was voor verschillende grote ploegen. Tijdens de vele grote wedstrijden, zoals de ronde van Mallorca, Luxemburg, en de vele klassiekers en criteriums was Eef Brand een wielrenner die meereed voor de prijzen. Er kwam echter een abrupt einde aan de carrière van Eef Brand. Hij koos voor het ondernemerschap in de kledingbranche. Na 32 jaar was het dan toch tijd voor een nieuw avontuur.

Eef en Karen betrokken samen een huis in de buurt van het Spaanse Alicante aan de Costa Blanca, om daar het nieuwe avontuur aan te gaan met geheel verzorgde fietsvakanties, trainingstages en fietsverhuur.  Het klimaat is daar ideaal; aangename temperaturen en vele zonnedagen. Inmiddels was Eef ook weer gaan fietsen, maar deze keer als recreant.

Toen de wielervereniging D.R.C. de Mol vroeg in 2007 of ze konden komen trainen in Spanje, zei Eef dan ook volmondig ‘Ja gezellig, kom maar eens langs’. Voor ze het wisten stonden er 15 coureurs voor hun neus in Spanje. Er werden voor de coureurs nieuwe routes uitgezocht. Zo ontstond het idee om fietsclinics te gaan verzorgen in Spanje aan de Costa Blanca, oftewel EKB Costa Blanca Cycling.