Laat een beoordeling achter

Beoordelingen (45)

 • Fred Lucas

  Eef en Karen,

  Bedankt voor de foto’s.
  Bij het zien van de foto’s komen de herinneringen aan de leuke week weer naar boven.
  Ik heb enorm genoten van de plaatsen waar we zijn geweest, op de fiets ben ik op plekken geweest die ik zelf niet zo gauw zal bezoeken.
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, veel succes met alles.

  Groeten en tot zien,
  Fred Lucas

 • Dick van Kerpel

  Hallo Karin en Eef,

  Bedankt voor de geweldig week, ik heb genoten, en alles was prima geregeld.

  Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

  Groet, uit Poeldijk
  Dick van Kerpel.

 • Jos Zuidgeest

  Hallo

  Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fantastische week.

  Hele goede haal en breng service van het vliegveld .

  Heel leuk hotelalles was er leuk barretje zwembad nette bediening

  Hele dag goeie begeleding en flexibel je kon elkaar goed bijsturen

  Ik heb al heel wat fiets vacanties gehad en deze staat heel hoog zeker door het nette prijs niveau

  Ik zal andere fiets vriende dit zeker aan raden

  Gr jos zuidgeest

 • Gerard en Marja Buijing

  Fantastische week bij EKB Costa Blanca Cycling gehad. Karen en Eef bedankt we voelden ons VIP´s. Mooie routes gereden op mooie fietsen.

 • Jan de Kok

  Lieve Karen en beste Eef,

  Een shirt van ons topteam voor jullie en je superteam!! De meiden zorgen voor mooie woorden, Gerard en ik komen volgend jaar gewoon weer terug. Jan

 • Nicky Zijlaard

  Lieve Karen en Eef,

  Ik heb onwijs genoten van dit mooie weekje. Dankjewel voor alles, en niet alleen Jan maar ook ik kom volgend jaar zeker terug(en Eef ik verwacht je volgendjaar in top conditie weer mee op de fiets!) Geniet hier nog van het mooie weer en de lekkere wijn.

  Lieve en toch beetje sportieve groet, van de kleine Zijlaard.

 • Marilijn

  Beste Eef en Karen,

  ontzettend bedankt voor deze leuke week. Het ziekenhuis bezoekje kon de pret niet drukken. Dank voor de goede zorgen en tot volgend jaar!

 • Naomi

  Lieve Eef en Karen,

  Het was een geweldige week met prachtig weer! Heel erg bedankt voor de goede zorgen, Eef volgend jaar fiets je gewoon mee! en Karen ge-wel-di-ge schoenen!

  Groetjes

 • Claudia

  Lieve Eef en Karen,

  Bedankt voor de top week! Ik heb onwijs genoten van de goede verzorging en het warme weer natuurlijk! Wel hoop ik dat Eef er volgend jaar wel gewoon (in topconditie natuurlijk) weer bij kan zijn en ik ben er volgend jaar zeker ook weer bij! Groetjes en een dikke zoen.

 • Eline

  Beste Karen en Eef.

  Voor mij de eerste keer Spanje en het was geweldig! Super bedankt voor de leuke, zware en vooral gezellige week! Volgend jaar komen we zeker terug! Eef nog veel beterschap! Ik heb genoten, Sportieve groet.

 • Jill

  Beste Eef en Karen,

  bedankt voor de super leuke en gezellige en sportieve en hele leuke week. Eef heel veel beterschap en sterkte. Groet

 • Gerard Buijing

  Lieve Karen en Eef.

  Voor het tweede jaar hier gaf wederom plezier. Jammer, dat Eef een kleinprobleempje heeft/had, Jordy heeft Eef goed vervangen en onze jonge meiden hadden er zeker geen probleem mee. Goede routes en gelukkig mooi weer, volgend jaar weer en ik hoop met een grotere groep. Ik denk dat onze tevredenheid de beste reclame is. Dus…tot volgend jaar. Groeten p.s. Beterschap Eef

 • Martin Seldenthuis

  Eef, Karen en begeleiding(Jordy).

  We hebben hier bij jullie veel plezier gehad, goed verzorgd in het hotel. Jordy heeft ons super mooie plekken laten zien helemaal top tot volgende keer.

 • Bert de Clercq

  Dag Eef, Karen,

  Hartelijk bedankt voor de leuke tochten en de goeie organisatie. We zijn allen heel content met ons verblijf.

  De restaurant de laatste avond was tevens een schot in de roos.

  Ondertussen is onze alcohol spiegel terug op een normaal pijl en kunnen we weer werken.

  Persoonlijk neem ik nog wel eens contact. Succes verder met jullie organisatie en goed verlof.

  Veel groeten ook aan Hennie.

  Doei,

  Bert

 • Chris en Atie

  De week is voorbij gevlogen, ging goed. Lekker in het wiel bij die Limburgers of anders bij jou (Eef) of Hennie(beetje slingeren), dankzij dit heb ik zere pootjes kunnen vermijden. Ja ik heb zo mijn handicap. Wel ook prachtige routes gehad deze week met veel variatie. Vonden het hotel uitstekend mede door in de namiddag even in het water, daar het hotel vlakbij het strand ligt. Kunnen nooit van te voren zeggen of we nog eens een keer terug komen, maar zou zo maar kunnen, we boeken dan Alicante. Nogmaals Dank.

 • Jan de Kok Rwc Ahoy

  Karen, Eef en Henny,

  Op fietsvakantie met een maatje van je club en dan ook nog naar Spanje…Je moet maar afwachten of dat wat wordt.

  Vanaf de eerste tot de laatste minuut was het één groot feest!!

  Natuurlijk is de service, het hotel en de voeding dik in orde, maar jullie weten daarnaast ook nog eens een sfeertje te scheppen waarin wij ons helemaal thuis voelden. De fietsrondjes waren precies op maat, het materiaal dik in orde en door alle aandacht op élk moment van de dag werd het elke dag alleen maar leuker.

  We hebben er weer een paar échte fietsvrienden bij en dat fietsvrienden vrienden voor het leven zijn, blijkt wel uit de talloze verhalen over vroeger tijdens onze gezamelijke maaltijden!!

  Heel hartelijk bedankt voor deze TOP week.

 • Gerard Buijing

  Beste Karen, Eef en Hennie,

  Ik kan veel opschrijven maar…dat is mijn sterke kant niet. Weinig woorden zeggen veel. Het was een SUPER week, alles klopte. Hartelijk dank voor deze vakantie.

 • Albert de Vries

  laatste week van februari een heerlijke fietsweek gehad onder begeleiding van Aron en Eef en met de junioren/nieuwelingen van wielerclub Delta uit Spijkenisse. Bedankt voor de mooie week! jullie kunnen mij volgend jaar wederom terug verwachten.

 • Lyda2014

  Hoi, Karen, Eef en Piet

  Een geweldige fietsweek achter de rug. Dankzij Piet hebben we weer hele mooie fietsroutes gemaakt, prachtig weer, leker gegeten, gedronken, al met al super geweest. EKB bedankt weer voor alles! Groetjes

 • Agnes

  EKB Costa Blanca Cycling. Wie zijn de drijvende krachten hierachter, wat bleek, Eef Brand, samen met vrouw Karen. Eef het was leuk om je na 38 jaar elkaar weer eens te zien. Jullie hebben een TOP organisatie opgezet samen en weten ook dat het fietsen bestaat uit het ´´thuis voelen´´maar ook gezelligheid en plezier. Kom graag nog terug en dank voor de hele goede zorgen en ´´begeleider Piet´´ Groet

 • Jan Brands

  Begin mei een heerlijke fietsweek gehad met Eef en Johan. Prachtige omgeving gefietst en heerlijk getraind. Prima hotel en heerlijk eten. Voor elke fietsliefhebber aan te bevelen. SUPER!!!

 • Maria en Jan Brands

  Eef en Karen EKB Cycling

  Wij hebben een geweldige vakantie genoten. Geweldig Hotel met uitstekende verzorging. Het fietsen met eef en Johan van der Velde was geweldig om mee te maken. Voor één ieder aan te bevelen om een weekje te sporten en ook de tijd te nemen om lekker van een strandvakantie te genieten.

  Veel succes met jullie bedrijf.

 • Mathijs en Noortje

  Beste eef en Karen,

  Heel hartelijk dank voor deze 4 topdagen! Jullie enthousiasme en betrokkenheid straalt er letterlijk vanaf, en dat is in alles terug te zien, de begeleiding, de fietsen, het hotel, etc. Bedankt voor deze fantastische service!!

 • Jan, Angela, Benjamin, Kees en Monique

  Lieve Eef en Karen, EKB Cycling

  We hebben het erg naar ons zin gehad een week van lekker fietsen, afzien!!, ook voor Eef natuurlijk en erg gelachen, hotel prima, eten prima, fietsen prima. We vonden het heel gezellig, hoop jullie ook tot snel, ga jullie goed met alles!

 • Theo en Gerrie

  Wat een fijne dagen hebben we gehad. EKB alles perfect geregeld ( Eef & Karen) Hotel-prima, Eten- Prima, bediening-perfekt.

  Piet bedankt voor de mooie ritten hopen tot volgend jaar.

 • Kor en Jeanette Poldervaart

  Het was voor ons alweer het 4e jaar dat we het trainingskamp van PRC Delta hier doorgebracht hebben. Wel de 1e keer in het hotel maar dat is zeker voor herhaling vatbaar. De jongens hebben weer mooie routes gefietst onder begeleiding van Eef, Aron en Carlo. Ook het weer was goed. Kortom we hebben er allemaal weer van genoten en wellicht tot volgend jaar !!

 • Ronald van der Poll

  Beste Eef, Inmiddels weer terug in “ons” eigen koude kikkerlandje. Afgelopen weekend hebben Patrick, Gerro en mezelf een fantastische 3 dagen meegemaakt. We komen graag nog eens terug.. maar dan afgetraind! Gr, Ronald

 • Sabie en Jeanne

  Lekkere fietsweek gehad, goed weer, achterland Costa Blanca leren kennen, paar lekke banden, Torrevieja, Pedrera, Albatera, Dolores, La Marina, over 4 dagen. Bedankt Eef !!

 • Dennis en Anouk Odijk

  Ha die Eef en Karin, Wat was het een fantatstische week! Heerlijk weer, geweldige service, lekker hotel en veel geleerd van Johan en Max. Ik kom zeker terug om weer keihard te trainen! Tot snel, groet Dennis

 • Corné & Diana Koolen

  Holadio Eef, Karen , Max en Johan, Een dikke 10 met een griffel! Wat een service en wat een leuke week. Sportief, gezellig, stoere verhalen, goed weer, mooie routes, klimmen, dalen, vlak, vals plat enz. enz. Ben ik zo duidelijk genoeg? Nogmaals bedankt en van harte aan te bevelen. TOP!!!

 • Bert Meuwis & Nicole Kwaspen

  Eef, Karen, Max en Ab, hartelijk dank voor de gezelligheid en begeleiding van de afgelopen week. 8 dagen vakantie met een ideale mix van rust en activiteit. Het gaat jullie goed !

 • Lucinda Brand

  He Eef & Karen, Ik wilde jullie nog even bedanken voor de mooie rondes in de omgeving van Guardamar!!! We hebben goed kunnen trainen wat ook al bleek in Omloop het nieuwsblad, de eerste Europese podiumplaats van rabobank- liv/giant is al binnen! groetjes Lucinda

 • Hans

  Hallo Eef & Karen, Na een week van bezinning wilde ik jullie bedanken voor de fijne dagen die ik met de groep gehad heb. Ik wist niet wat ik kon verwachten .Ik kijk met heel veel plezier terug naar deze dagen. Ook met de groep was het helemaal top. Hebben met het fietsen, maar ook s’avonds een paar hele leuke dagen gehad. Geweldig bedankt. Zeker voor herhaling vatbaar . Gr Hans

 • Ton van Gorkom

  Beste Eef & Karin en Mitch natuurlijk, Eindelijk even tijd om een stukje te schrijven van ons laatste fiets 3 daagse afgelopen November bij jullie aan de Costa. (Guardemar) Het was toppie een leuke groep , leuke routes en mooi gebied alleen het weer was een beetje tegen ons maar eigenlijk goed fiets weer en geen echte regen!!! Voor ieders wil en niveau was er wel wat. Ook het bezoek aan Klaasje en het eten bij El Gusto was top en denk genoeg animo om nog een keer over te doen met de groep dus Hans je weet wat je te doen staat Eef nogmaals bedank voor de fiets les en tot ziens !! van ons allen de groetjes vanuit Dordt. Ton & Mariette

 • John & Trudy

  Lieve Eef & Karen,

  Bedankt voor een fijne vakantie, goede verzorging, gezelligheid & gastvrijheid.

  We hebben genoten, zijn tot rust gekomen en kunnen er weer tegenaan. Voor de komende periode veel succes en fietsplezier gewenst, wij gaan ons voorbereiden op november. Alle liefst, XXX John & Trudy

 • Hans & Hilde

  ‘T WAS TOP !

 • Jim Doornbosch

  De Nieuwelingen ploeg van PRC Delta is een weekje is iets
  anders gaan doen. Al die saaie, koude en winderige polders hebben ze een tijdje
  thuis gelaten. Ze zijn naar Spanje geweest en hebben zich daar lekker kunnen
  amuseren.
  Kevin Inkelaar, Thomas Hoole, Jim Doornbosch, Vincent Ladeur
  en Jordy Kabbedijk zijn samen met junior Ricco Looij en ploegleider Kor poldervaart een tijdje
  geleden het vliegtuig in gestapt. Een week veel duurtraining, hoge tempraturen
  en natuurlijk veel lol!
  In spanje werden we begeleid door Eef Brand (voor de kenners
  ex eigenaar van brand spijkerbroeken). We hebben elke dag met Eef getraind.
  Niet altijd op de fiets, maar toch konden we op een dag na, elke dag Banden
  slijten.Het eten werd verzorgd door Antonio, een Italiaanse kok met
  een restaurant op ongeveer 1 km van ons huisje. Hoe groot je hongerklop ook
  was, bij Antonio kreeg je, je borden niet allemaal leeg! Soep, Brood,
  Spaghetti, Penne, Zeebaars, Thiramisu of toch een bananensplit?? Bij Antonio
  kon het allemaal.De Trainingen gingen goed. Rustige trainingen van een uur
  werden in een half uur gedaan en rustig uittrappen met 32 gemiddeld was soms
  een beetje teveel van het goede! We hebben een dag in een fitness/ zwembad / Spa
  doorgebracht. Dat was ook wel een keertje lekker. Een uurtje met toestellen
  werken, om daarna lekker met ze allen te gaan relaxen in het zwembad.

  Dus, Kort samen gevat hebben we het heel erg naar ons zin
  gehad. Ik kijk uit naar volgend jaar. Maar nu eerst het wielerseizoen!

  Geschreven door:Jim Doornbosch

  1e jaars nieuweling.

 • Vincent Ladeur

  Het dagboek van een Nieuweling op trainingskamp in Spanje
  Tja, dat klinkt best leuk als je ’s nachts om 2 uur in de auto zit op weg naar Charleroi. Zeker door de lekker pakkende titel natuurlijk…
  Maar ja, op de eerste avond blijkt al snel dat dat enorm leuke plan toch niet echt helemaal goed uitvoerbaar is. Dus dan maar op een iets andere manier.
  Dan sta je dus om 5 uur ’s nachts, met de hele ploeg, op een vliegveld ergens in België. En ja, om 5 uur ’s nachts kan zelfs het kleinste dingetje een enorm lachsalvo teweeg brengen. Laat ik geen namen noemen, maar op het moment dat een van de ouders van het toilet afkomt met een wc rol vastgeplakt aan zijn schoen, heb je weinig meer nodig natuurlijk.

  En dan kom je aan in het heerlijk warme en zonnige Spanje. Van -10 naar +20 graden. Je wordt opgewacht door de begeleider van die week, Eef Brand, en dan op naar het huisje. Weinig te zeuren toch? Ja, dus wel. Fiets in elkaar zetten, omkleden en zorgen dat je om 13.00 allemaal op de fiets zit. Valt in principe nog best wel mee, tot het moment dat we met z’n allen niet lekker los gaan rijden, maar gewoon volle bak gaan rijden. Best wel grappig als je een ronde van anderhalf uur binnen een uurtje afrond, waardoor de trainer er nog een extra lusje bij moet gaan verzi nnen.

  Op de woensdag een lekker dagje. Lekker warm en de eerste dag dat we een beetje gaan klimmen. Heerlijk naar boven, naar beneden, naar boven, naar beneden, naar boven en nog een keer naar beneden. Bij terugkomst iedereen doodmoe, en dan komt je ploegleider binnen: Jongens, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik begin behoorlijk spierpijn in mn benen te krijgen. Al dat gekoppel in die auto, dat valt toch behoorlijk zwaar. Tja, en wat zeg je daar dan nou eens op, dan maar doen alsof je medelijden hebt: aaaah, arme Kor. Gaat het? Wilt u erover praten? Misschien een massage van een van de rondemissen van de rotondes. (even kort uitleggen: Op bijna elke rotonde in Spanje staan “de dames van lichte zeden”. Om toch maar binnen de wielersferen te blijven, hebben we deze dames maar rondemissen genoemd).

  Op de donderdag een lange dag, rustig de uurtjes maken, en verder voor de rest niets bijzonders. Totdat we terugkwamen. Binnen de ploeg hebben we een jongen, die letterlijk nog geen bandje kan vervangen. Dit moest natuurlijk even geleerd worden. Drie kwartier voor een bandje is best lang. Zeker als diegene er achterkomt dat het bandje verkeerd om zit, en het nog een keer helemaal opnieuw moet gaan doen.

  Tja, en dan regent het. Op naar de fitness. En wat ga je dan voor de afwisseling doen? Precies, je gaat spinnen. Een voordeel van deze fitness was een zwembad en een spa. Heerlijk even relaxed onderuit gaan zitten in de sauna en de stoomcabine.

  En dan zaterdag. De beruchte klimdag. Niet echt bepaald mijn specialiteit. Maar als echt bikkel zijnde, sleep ik me daar wel doorheen. Een voordeel, als je naar boven gaat, mag je daarna ook weer naar beneden. En laat dat dan weer een van mijn “specialiteiten” zijn. Beginnen als laatste en als eerste aankomen is natuurlijk altijd leuk, zeker als je er een gat tussen laat.

  Bij terugkomst de fietsen weer uit elkaar halen. En op een of andere magische manier passen de meeste fietsen dan ineens niet meer in de fietstas. En passen de meeste spullen ook niet meer in de koffer. We zullen het maar houden op moedermagie.
  Uiteindelijk alles erin en ’s nachts weer om 4 uur opgestaan. Aan mij de geweldige taak om iedereen wakker te maken. En als je mensen om 4 uur wakker maakt, zeker bij jongeren, krijg je aardig wat scheldwoorden naar je hoofd. Aah, nu al? Flikker toch op man! Ja, ik hou ook van jou, en nou je nest uit! Blijft leuk.

  Om dan maar op de ouderwets saaie manier te eindigen: een veilige landing gehad en allemaal weer op weg naar huis.
  Het was een fantastische week. Veel lol, een perfecte begeleiding en een geweldige ploeg.

  Geschreven door:
  Vincent Ladeur
  2e jaars nieuweling

 • Jos Koop (De Waardrenner)

  Met 5 fanatieke renners (Erick, Aron, Nils, Tim, Jos) en 2 nog fanatiekere ploeglijders (Arno en Joop) werdt op dinsdag 7 februari in alle vroegte koers gezet naar het zonnige Spaanse land, alwaar we gedurende 9 dagen aan onze fietsconditie en vorm konden werken. Het trainingskamp kon bijna niet op een gunstiger moment komen, want juist in die week vroren in Nederland de mussen aan het dak vast.

  Behalve de afgevaardigden van de Waardrenner, deelden we dit trainingskamp ook met een 11-tal renners van DRC De Mol. Zo was er een mooie groep om mee te trainen, en hadden wij ook altijd een doelwit om grappen over te maken.

  Dat laatste kon niet lang uitblijven. We vertrokken met het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport om 9:25 uur, net na de spits dus. Iedereen was er netjes op tijd, behalve Tim en een Mol die net in een file van 30 km terecht waren gekomen. Ondanks onze pogingen om het vliegtuig te vertragen waren zij genoodzaakt hun vlucht om te boeken. Dit mochten zij doen in het gezelschap van nóg een Mol, die niet door de paspoortcontrole kwam. De eerste grappen waren dus snel gemaakt.Tijdens de vlucht werd het slaaptekort ingehaald, totdat we ons op gingen maken voor de landing. Omdat we naderden over zee ontstond er nog flink wat turbulentie, met gillende vrouwen tot gevolg.We werden opgewacht door Eef Brand van EKB Costa Blanca Cycling. Hij had voor ons slaapplekken geregeld (een luxe villa met zwembad) en zou ons de rest van de week voorzien van mooie fietsroutes. Inmiddels was ook de bus met de fietsen en tassen aangekomen.Na onszelf geïnstalleerd te hebben gingen we een stukje lostrappen. Uiteraard konden sommigen zich niet inhouden en werd er soms, onder aanvoering van een Australische half-prof die een beetje gek in zijn hoofd was, flink gejakkerd over de Spaanse wegen. De temperatuur was nog wat te laag om been- en armstukken uit te doen. Dat veranderde bij thuiskomst, want aan het zwembad, in het zonnetje en uit de wind was het prima vertoeven. Het zwembad kon ook prima gebruikt worden om te herstellen, al was er behalve mij niemand zo gek om in water van 12 graden te gaan staan. In de avond arriveerden ook de mannen die hun vlucht moesten omzetten en konden we gaan eten.Dit gebeurde de hele week bij Antonio, een restaurant waarbij je prima te eten en nooit te weinig kreeg. Dit was ook vaak het moment om terug te kijken op de dag, grappen te maken, en voor hopeloze Mollen om de serveerster te versieren. Het stoken en de boel opnaaien werd hier door Aron (Kreder) en Arno tot een kunst verheven.Op de derde dag stond er een klimmetje, de Plata, op het programma. Een goede 350 hoogtemeters, onregelmatig, maar nooit te steil. Deze moesten we twee keer bedwingen. Nils liet hier zijn klasse bergop zien en speelde met de Mollen. Bij thuiskomst hadden we 4,5 uur op de teller staan. Tim, Arno en ik vonden dat wat magertjes en wilden nog wel even rustig heen en weer fietsen naar het strand. Dit ging al direct fout toen we niet de goede weg konden vinden en een 20% klimmetje voor de kiezen kregen. Daar bovenop hebben we een vriendelijke Spaanse dame om de goede weg gevraagd en zij vertelde dat we wel achter haar auto aan mochten rijden. Dit resulteerde in een koers achter de auto door het dorpje heen. Van rustig uitpeddelen was inmiddels al geen sprake meer. Het strand hadden we uiteindelijk nog wel gevonden.De zaterdag was een rustdag, die werd gebruikt om even los te peddelen, van het zonnetje te genieten, een lekkere kop koffie te drinken aan de boulevard en een echte nep-bril te scoren.Het lospeddelen was wel nodig, want de dag erna stond een stevige bergrit op het programma.Een klim waarbij we 650 hoogtemeters moesten overbruggen, met een flink stuk tussen de 13 en 16 % stijging. Daarmee was het echter nog niet gedaan, want ook in het resterende deel van de etappe werd flink gas gegeven en moest er worden afgezien. Hier bleek wel dat het met de conditie van de Waardrenners wel goed zat.Ook de laatste dagen is er nog goed getraind, en op de dag voor vertrek werd het zowaar nog warm (16 graden). Inmiddels begonnen de meeste renners toch wat vermoeidheidsverschijnselen te vertonen, behalve het reptiel (Tim), die alleen maar beter ging rijden. Na de laatste training werd de bus weer ingeladen zodat Arno en Bart weer op tijd konden vertrekken.Een galgenmaal, waar Mol Teun een bijna-huwelijksaanzoek deed aan serveerster Jessica, gevolgd door een kort nachtje slapen en een goede terugreis naar een inmiddels wat warmer, maar niet minder nat geworden Nederland en ons trainingskamp zat erop.Een mooie 9 dagen, waarin we elkaar beter hebben leren kennen, goed hebben getraind, vaak hebben gelachen en veel moraal hebben opgedaan voor het komende seizoen.

 • Chris en jacoliene

  We hebben een heerlijk weekend achter de rug.

  Heerlijk kunnen fietsen in de spaanse zon, lekker uit eten met goed gezelschap en een relaxed verblijf.
  … Kortom FANTASTISCH!

  Ik zeg >>> Go to EKB!!!!!

  Succes met jullie programma en tot gauw.

  Dankjulliewel,
  Groetjes Chris en Jacoliene

 • Leon van der Ster

  Was wéér een geweldige week! Lekker getraind, gegeten, gedronken en gelachen. Wat wil je nog meer….Nogmaals bedankt en blijf genieten van de zon en mooie wegen daar! See you on the bike.

 • Leo met zijn groep

  Beste Eef,
  inderdaad hele strakke foto’s, bedankt! Wij hebben ook een heerlijke week gehad met tropische temperaturen en prachtige fietstochtjes, beetje hobbeldebobbel. Wij beschikken niet over een Fital-enqueteformulier, maar jullie hebben prima gescoord: uitstekende, inspirerende en gezellige begeleiding, mooie villa, mooi zwembad, lekkere ligstoelen, goed gegeten en veel gelachen. Complimenten zeker ook aan Karen, Mitchell, Roberto en Antonio en zijn crew!

 • Leo met zijn groep

  Beste Eef,

  het komt eigenlijk zelden of nooit voor, maar deze ene keer sluit ik me van harte aan bij de lovende woorden en kwalificaties van onze kopman. Ook ik heb in alle opzichten volop genoten en vind dat jij en Karen de sfeer in onze strakke groep prima hebben aangevoeld en bevorderd!

  Als ik volgende week weer aan fietsen toekom zal ik je flyer in het clubhuis van http://www.wtchouten.nl/ ophangen.

  Nogmaals veel dank en graag tot fiets en ziens!

  Bert

  (Het is een mooie groepsfoto die je hebt meegestuurd, maar die solo-foto met pin-up Leo ga je toch niet op je site plaatsen, hoop ik?)

 • Leo met zijn groep

  Beste Eef en Karen,

  Ook ik sluit me bij onze kopman aan. Prachtige week gehad en ook nog lekker gefietst.

  Dank voor al jullie inspanningen en alle goeds voor de toekomst. Ik zal eens op Fital site gaan neuzen voor volgende vakantie.

  Overigens bleek mijn koffer ‘kaal’ thuis al 21,5 kg te wegen. Dit afgezet tegen de 21,5 kg van Leos koffer mét fiets ‘betekent gewoon al dat er met materiaal is geknoeid. Ik zoek een goede advocaat. Breng het misbaksel morgen terug naar de eigenaar.

  EKB hartstikke bedankt.

  Groeten

  Peter

 • Leo met zijn groep

  Beste Eef en Karen,
  Aansluiten bij Leo als onze kopman, dat kost toch wel even wat fantasie. Het is zaak een onderscheid te maken tussen Leo op en van de fiets. Op de fiets is aansluiten bij Leo doorgaans geen teken van erkenning van enig kopmanschap. Het is eerder en wonderlijke mengeling van mededogen en eerbied die zich van je meester maakt indien je je laat afzakken om uiteindelijk bij Leo te belanden. Eenmaal daar aangekomen krijgt een fietstocht een heel andere dimensie. Het lijden krijgt opeens een onuitwisbaar beeld. Maar zodra de fiets weer hoog en droog in de schuur in Breda staat, dan herpakt Leo zich razendsnel met gevatte teksten waarin zijn ware kopmanschap onmiskenbaar tot uitdrukking komt. Ook voor mij is het dan een kwestie van aanklampen en proberen in zijn wiel te blijven. Bij deze dus.
  Vandaag was voor mij de dag van de waarheid. Voor het eerst na Spanje weer mijn gebruikelijke trainingsrit. Ik had mij er al helemaal op voorbereid om mijn ouder record aan flarden te rijden. Het Spaanse afzien zou zich ongetwijfeld in klare snelheid terugbetalen. Maar het viel tegen. Afzien in Spanje is toch wel wat anders dan afzien in Nederland. Zoals in Spanje zonder veel moeite de 33km op het kleine blad werd gehaald, zoveel moeite had ik daar vandaag mee.
  Wat ik ook schakelde, het wilde maar niet vlotten. Lag het aan de wind? Ach die viel wel mee. De temperatuur van 13 graden dan? Ach daar had ik mij op gekleed. De regen dan? Ach daar heb ik nog nooit moeite mee gehad. Wat ik ook bedacht, het bleef harken achter mijn adem. Naar mate ik vermoeider raakte werd het beeld opeens heel helder: ik miste ons treintje onder aanvoering van onze Eef als wegkapitein en zeker ook het vooruitzicht om bij Antonio het nagerecht te horen aankondigen.
  Hoe sterk is de eenzame fietser? Na Spanje minder sterk dan ik dacht.
  Bedankt voor alles!
  Groet,
  Hans.